Management & Mindset

Deze cursussen zijn gericht op management en organisatie. Een van de meest cruciale punten in management is het vermogen om te kunnen inleven in de situatie en de persoon. Daarnaast is het ontwikkelen, vasthouden en het overbrengen van een positieve en proactieve mindset een noodzaak in het managen van jezelf en anderen. Door eerst jezelf leren kennen ga je inzicht krijgen in jouw persoonlijke manier van communiceren en drijfveren. Dit inzicht verkrijg je met behulp van jouw persoonlijk DISC profiel. Daarnaast wordt er specifiek ingegaan op de kunde van situationeel leiderschap met bijhorend tijdsmanagement.  

Resultaat: De capaciteit om moedig leiderschap te vertonen. Dat wil zeggen; anderen leren verantwoordelijkheid te nemen terwijl jij zelf eindverantwoordelijk bent.

Management & Leiderschap

Managers hebben een belangrijke rol in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en de ontwikkeling van medewerkers. Door middel van onze trainingen creëren we de juiste mindset en skills en leren de managers om valkuilen te voorkomen.Een essentiële training voor iedere manager die het beste eruit wil halen.

Leerdoelen:

 • Inzicht krijgen in de 5 valkuilen van een manager en hoe deze te voorkomen.
 • Inzicht krijgen in de 5 frustraties binnen een team en hoe deze te voorkomen.

Tijdens de training dag zal er een heerlijke lunch geserveerd worden. Pennen en schrijfmateriaal is aanwezig. Deze training zal gegeven worden op onze training locatie te Druten. Op verzoek kan de training ook inhouse gegeven worden.


Investering:

 • €650,- CRKBO btw vrijgesteld
 • Duur: 1 dag
 • Thuisstudie: 2 uur
 • Aanvangsniveau: MBO/HBO

Inspirende presentaties geven

Spreken zoals Steve Jobs of Martin Luther King? In een handomdraai een PowerPoint, Keynote of Prezi die aanspreekt? Nooit meer een brok in je keel en zwetende handen bij het spreken in het openbaar? 

Dan is dit dé training voor u.

Leerdoelen:

 • Leren omgaan met spreken voor een groep
 • Juiste woorden en beelden gebruiken
 • Less is more
 • Waarom oefenen belangrijk is

Tijdens de training dag zal er een heerlijke lunch geserveerd worden. Pennen en schrijfmateriaal is aanwezig. Deze trainingen zullen gegeven worden op onze training locatie te Druten. Op verzoek kan de training ook inhouse gegeven worden.

Investering:

 • €425,- CRKBO btw vrijgesteld
 • Duur: 1 dag
 • Thuisstudie: 1 uur
 • Aanvangsniveau: MBO/HBO

Tijdsmanagement 2.0

Vaak hebben we het gevoel dat er tijd te kort is, dat we in een rollercoaster zitten en alle kanten op worden geslingerd, zonder daar invloed op te hebben. Gevoelens die vaak het gevolg zijn van verkeerd tijdsmanagement. Tijdens deze training ontdekt u dat er tijd genoeg is en dat u hier controle over kunt hebben.

Na een intake gesprek om de knelpunten in uw schema te kunnen ontdekken zullen we op de volgende punten dieper ingaan:

 • Het gevoel achter de tijdsdruk
 • Waarom dit gevoel er is
 • Hoe tijdsdruk te verwijderen uit je dagelijkse bezigheden
 • De juiste mindset met betrekking tot tijdsmanagement
 • Tips en tools

Tijdens de training dag zal er een heerlijke lunch geserveerd worden. Pennen en schrijfmateriaal is aanwezig. Deze trainingen zullen gegeven worden op onze training locatie te Druten. Op verzoek kan deze training ook inhouse worden gegeven.

Investering:

 • €450,- CRKBO btw vrijgesteld
 • Duur: 1,5 dag
 • Thuisstudie: 2,5 uur
 • Aanvangsniveau: MBO/HBO

Saxion

Vanuit ons docententeam dat zich bezighoudt met ontwikkeling en uitvoering van onderwijs hadden wij behoefte aan een training in nieuwe en creatieve werkvormen. We kozen voor LMSkills vanwege het feit dat zij GEEN ervaring hadden met trainingen in het onderwijs. Wij wilden heel graag een frisse, bedrijfsmatige blik op de in dit programma toe te passen werkvormen. Daarin zijn de trainers uitermate goed geslaagd. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wisten zij snel tot de kern van onze behoefte te komen en zijn zij in staat gebleken een passende, leerzame en creatieve training te verzorgen. Wij hebben, ondanks onze eigen jarenlange ervaring met onderwijs (en dus ook een variëteit aan didactische werkvormen) toch weer nieuwe inzichten verworven die we ook meteen konden toepassen. Ook het feit dat in een goede nazorg, ondersteuning bij vragen en problemen, wordt voorzien, heb ik als zeer plezierig en professioneel ervaren. Trainers Marco en Henk zijn zeer verschillend, maar complementair. Beide trainers voelen goed aan wat de situatie vraagt.

- Ellis van Dooren, Projectleider HP-programma Saxion

Grant Group

Recentelijk heeft ons management team de training; “Management en leiderschap” gevolgd bij Learning More Skills. Nu heb ik persoonlijk meerdere managementtrainingen gevolgd en ben daarom al wel het een en ander gewend. Waar mijn verwachting was dat ik weer hetzelfde voorgeschoteld zou krijgen, werd ik verrast door de frisse kijk, heldere uitleg en bruikbare punten. De manier waarop Henk en Marco training geven is uitnodigend en dynamisch. Ze creëren een veilige omgeving alvorens een spiegel voor te houden. Beide heren hebben een compleet verschillende manier van uitleggen en presenteren, hierbij wordt het niet onduidelijk, integendeel, door hun verschillen samen te smelten creëren ze één geheel. Dit maakte het voor iedereen binnen ons team makkelijk om de stof tot zich te nemen. Iedereen werd aangesproken ondanks de grote verschillen in karakter. Na deze training zijn we met de aangereikte punten aan de slag gegaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Als iemand een echt waardevolle leider of manager wil zijn, dan raad ik hem aan om deze training te volgen.

- Rene van der Woerdt, Manager Zon Energie.Nu (onderdeel van Grant Group)

Learning More Skills
Koningstraat 99
6651KK Druten
T. 0487 - 51 20 48
E. info@lmskills.nl
W. www.lmskills.nl