Wij verbeteren de communicatie en de samenwerking binnen teams.
We leren de individu eerst zichzelf te ontwikkelen alvorens een ander te helpen ontwikkelen. Wij gaan voor de maximale resultaten op korte èn op lange termijn.

Managers leren we leiderschap

Management &
Mindset

Deze cursussen zijn gericht op management en organisatie. Een van de meest cruciale punten in management is het vermogen om te kunnen inleven in de situatie en de persoon. Daarnaast is het ontwikkelen, vasthouden en het overbrengen van een positieve en proactieve mindset een noodzaak in het managen van jezelf en anderen.

Door eerst jezelf leren kennen ga je inzicht krijgen in jouw persoonlijke manier van communiceren en drijfveren. Dit inzicht verkrijg je met behulp van jouw persoonlijk DISC profiel. 

Daarnaast wordt er specifiek ingegaan op de kunde van situationeel leiderschap met bijhorend tijdsmanagement.

Resultaat: De capaciteit om moedig leiderschap te vertonen. Dat wil zeggen; anderen leren verantwoordelijkheid te nemen terwijl jij zelf eindverantwoordelijk bent.

meer lezen

Team &
Communicatie

Teambuilding en communicatie. Ook hierbij speelt DISC een cruciale rol. DiSC profielen worden afgenomen en besproken. Vervolgens worden die aan de hand van de praktijk getoetst middels diverse werkvormen en ingebrachte praktijksituaties.

Door optimaal gebruik te maken van individuele talenten het team laten groeien naar synergie; waarbij de som meer is dan de delers. In dit leertraject zijn we (naast het aanleren van optimale samenwerking en communicatie) nauw betrokken bij het implementeren van het geleerde om zo resultaten te kunnen borgen.

Resultaat: Onderling verbeterde communicatie en daarmee gepaard gaande efficiëntie. Een team dat in vertrouwen met èn voor elkaar werkt in plaats van alleen voor zichzelf.

meer lezen

Verkoop &
Persoonlijke effectiviteit

Een praktijkgerichte bron van jarenlange ervaring en theoretische kennis gebundeld in een cursus gericht op effectieve communicatie met derden. Het aanmeten van goede gewoonten, juiste mindset en vanuit vertrouwen (nieuwe) klanten voor je leren winnen.

Resultaat: Meer contacten, meer offertes, meer rendement, meer orders. Verkoop blijft het spel der getallen, wij leren je het met plezier te spelen.

meer lezen

Learning More Skills
Koningstraat 99
6651KK Druten
T. 0487 - 51 20 48
E. info@lmskills.nl
W. www.lmskills.nl